Eendenfilet met cashewnoten

Eendenfilet met cashewnoten

Eendenfilet met cashewnoten

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 eendenborsten
1 el Olijfolie
50 g kerriepasta (rood)
1 el suiker
2 tl citroensap
1 mango
50 g cashewnoten
1 bos lente uitjes

Bereiden


  • 1.Het vet van de eendenborsten op verschillende plaatsen inkerven tot op het vlees.

  • De eendenborst aan de vetzijde uitbakken tot het vet krokant is, omdraaien en verder gaar laten worden.

  • Het vlees in plakjes snijden.

  • De olie verhitten in een wok en de kerriepasta korte tijd mee bakken.

  • Eendefilet, suiker en citroensap toevoegen en 2 minuten roerbakken.

  • De in vieren gesneden mango mee verwarmen en door en door warm laten worden.

  • De schotel bestrooien met ongezouten cashewnoten en gesneden lente uitjes en direct serveren.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken

    Toprecepten

    Basisrecept pannenkoeken
    Mediterrane krieltjes
    Bladerdeeg met pesto en kaas
    Mexicaanse burrito met kip
    Courgettesoep
    Luxe salade met garnalenspiesjes
    Verse pastasaus uit de blender
    Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
    Worteltjes met romige dillesaus